Advies en Coaching

Coaching

Zakelijke coaching versterkt mensen op de werkvloer; dit is het gevolg van de 1 op 1 aandacht en van het oefenen op of zeer dichtbij de eigen werkplek van de coachee.

Coaching na een training geeft een optimaal leereffect: via training leer je wat je kunt doen, in een veilige omgeving. Coaching leert je om dat ook toe te passen in je eigen werkomgeving, ook als het druk of echt spannend is.

Ik coach je graag op onderwerpen die aansluiten bij de onderwerpen van mijn trainingen: lastige gesprekken, klantvriendelijkheid en gastvrijheid, gesprekstechnieken, communicatie, en persoonlijke effectiviteit.

“Ik heb al veel profijt van je coaching … ik merk dat ik nu een stuk efficiënter kan werken”


Typisch Cinnamon – zakelijke coaching:

  • Je voelt je gehoord.
  • Je voelt je veilig en durft te experimenteren.
  • Je wordt gecoacht op een manier die bij jou past.

Advies

Je denkt dat het anders moet kunnen. Dat het niet helemaal lekker loopt, ook al weet je niet precies waar dat aan ligt. De frisse blik van Cinnamon Training & Advies helpt.

Door mijn lange ervaring in het bedrijfsleven analyseer ik snel oorzaken en gevolgen. Daarna kijk ik met je naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Dat kan training zijn, voor jou of juist voor je medewerkers. Dat kan zakelijke coaching zijn, op de eigen werkplek of juist daarvandaan. En het kan ook zijn dat we met procedures en processen aan de slag gaan.

Typisch Cinnamon – advies:

  • Je wordt geadviseerd door iemand met veel ervaring.
  • Je krijgt advies van iemand die goed kan analyseren en overzicht heeft.
  • Je krijgt advies dat past bij jou en jouw organisatie.